Illustratie Hartritme

Hoe ziet de cursus eruit​​

Het is voor ons belangrijk dat u in een veilige leeromgeving de theorie en praktijk aangeleerd krijgt. Wij streven ernaar, ongeacht u wel of geen medische kennis heeft, dat aan het einde van de cursus het juiste niveau bereikt is.

De cursus zal bestaan uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. De theorie zal aan de hand van een PowerPointpresentatie aangeleerd worden en daarna zal het praktijkgedeelte volgen. Nadat iedereen voldoende heeft kunnen oefenen zal er een toets moment worden afgenomen. Aan de hand van dit toets moment wordt beoordeeld of de cursus is behaald. 

Erkend Certificaat

Bij het behalen van de cursus ontvangt u een Europees erkend certificaat BLS/AED. Nadat u het certificaat heeft ontvangen, kunt u zich aanmelden als burgerhulpverlener. Na 11 maanden krijgt u een herinneringsmail, om de herhalingscursus te volgen. Het is niet verplicht om deze herhalingscursus bij ons te volgen.

Zorgverzekering​

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de reanimatiecursus. Indien uw zorgverzekering een cursus reanimeren vergoedt, kunt u uw factuur van de cursus indienen bij uw zorgverzekeraar. U kunt dit nachecken bij uw zorgverzekeraar.

Neem contact op​

Heb je vragen over de cursus? Neem dan contact met ons op. 

First Aid Training - CPR

€35,00 p.p.

(Excl. Reiskosten)

Of vraag een offerte aan

Cursus informatie

Locatie

Verzorgd bij u op locatie

Duur

+/- 3 uur

Deelnemers

Vanaf 1 persoon

Kosten

Prijs is excl. Reiskosten

Diploma

Europees erkend certificaat

Annulering

Annuleren kan tot 48 uur van tevoren, anders zullen de volledige kosten in rekening gebracht worden.